ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Όροι επιστροφής και διαδικασία επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους, στις ακόλουθες περιπτώσεις: σε παραγγελίες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Led4all.gr  πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά.), σε όλες τις αγορές σας στις οποίες υπήρξε πρόβλημα - ελάττωμα στη λειτουργία του προϊόντος - το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από τo Led4all.gr

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τότε το Led4all.gr δεν θα αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση - επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν νόμιμη απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιου αγοράς. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα μας Led4all.gr.

Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος. Θα φροντίσουμε να καλυφτείτε άμεσα με το σωστό είδος / είδη και στην περίπτωση μη διάθεσης του είδους να πιστωθείτε το καταβληθέν ποσό εφόσον το έχετε προ -  εξοφλήσει. Θα σας παρακαλούσαμε σε αυτή την περίπτωση επιστροφής να επιστρέψετε το λάθος εμπόρευμα όπως το έχετε παραλάβει κατά την αποστολή μας. Στην περίπτωση επιστροφής για την διαδικασία service σε προβληματικό είδος στα πλαίσια της ισχύουσας χρονικά εργοστασιακής εγγύησης, μπορείτε να το αποστείλετε στην έδρα μας για το τεχνικό έλεγχο. Τα μεταφορικά έξοδα παραλαβής του ελαττωματικού είδους και η επιστροφή του στην περίπτωση αυτή επιβαρύνουνε τον πελάτη. Για αυτό εφιστούμε την προσοχή σας να εξετάζετε τους όρους εγγύησης των προϊόντων από την ιστοσελίδα μας.

Διαδικασία επιστροφής για ελαττωματικό προϊόν στην διάρκεια της εγγύησης

Μετά τον απαραίτητο έλεγχο των προϊόντων από το τεχνικό μας τμήμα, μπορούμε να προβούμε στα ακόλουθα:

         - Επισκευή του προϊόντος.

         - Αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο ίδιων τεχνικών χαρακτηριστικών.

 
Διαδικασία επιστροφής για ελαττωματικό προϊόν εκτός εγγύησης

Μετά τον απαραίτητο έλεγχο των προϊόντων από το τεχνικό μας τμήμα, μπορούμε να προβούμε στα ακόλουθα:

         - Επισκευή του προϊόντος αφού σας γνωστποιήσουμε την χρέωση και την αποδεχτείτε.

         - Αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο παρόμοιων ή καλύτερων προδιαγραφών και αφού σας γνωστποιήσουμε την επιπλέον χρέωση και την αποδεχτείτε.